سیستم ERP تیلور با یک ایده منحصربفرد جذب سرمایه کرد

بهروز فیض
توسط:
0

 پلتفرم برنامه‌ریزی منابع سازمانی (ERP) «تیلور» که در سان‌فرانسیسکو و توکیو مستقر است، در دور سرمایه‌گذاری سری A موفق به جذب ۲۲ میلیون دلار سرمایه شد. از جمله سرمایه‌گذاران این دور می‌توان به ANRI، سرمایه‌گذاری‌های رشد سرمایه جسورانه JIC (JIC VGI)، شرکت نیو انترپرایز اسوشیتس (NEA)، اسپایرال کپیتال و وای کامبینیتر اشاره کرد.



معمولاً سیستم‌های ERP با یک رابط کاربری یکپارچه ارائه می‌شوند که تمام عملکردهای موردنیاز را در بر می‌گیرد، اما این ساختار می‌تواند انعطاف‌پذیری را کاهش داده و گزینه‌های سفارشی‌سازی را محدود کند. در مقابل، یک سیستم ERP «بدون سر» (Headless) رابط کاربری (فرانت‌اند) را از هسته ERP (بک‌اند) جدا می‌کند. یو شیباتا، هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل تیلور، در گفتگو با وب‌سایت تک‌کرانچ توضیح داد که در این مدل، بک‌اند وظایف کلیدی سیستم ERP مانند مدیریت موجودی و حسابداری را بر عهده دارد و این امکان را فراهم می‌کند که فرانت‌اند به‌صورت مستقل انتخاب یا توسعه داده شود.

این ساختار به سیستم تیلور با نام «اوماکاسه» اجازه می‌دهد تا عوامل هوش مصنوعی از طریق API به‌طور ایمن به سیستم ERP متصل شوند و وظایفی مانند خلاصه‌سازی سوابق مشتریان یا راه‌اندازی فرآیندهای کاری را به‌صورت خودکار انجام دهند.

این صنعت رقبای زیادی دارد، از جمله شرکت‌های بزرگ و قدیمی مانند SAP و اوراکل، و همچنین ابزارهای SaaS تخصصی مانند Crater و Stitch. شیباتا معتقد است که موقعیت منحصربه‌فرد تیلور به‌عنوان یک گزینه بدون سر و با قابلیت سفارشی‌سازی بالا، به این شرکت برتری رقابتی می‌دهد.

شیباتا افزود: «با commoditize شدن روزافزون کدنویسی و واگذاری بخش بیشتری از عملیات به عوامل هوش مصنوعی — که هم‌اکنون حدود ۵۰ درصد است و رو به افزایش تا ۹۰ درصد — کسب‌وکارها به دنبال سیستم‌هایی هستند که بتوان آن‌ها را ترکیب و شخصی‌سازی کرد، نه سیستم‌های سخت‌کدشده. ما معتقدیم آینده ERP ماژولار، قابل برنامه‌ریزی و طراحی‌شده برای دنیایی است که انسان و ماشین به‌طور یکپارچه با هم همکاری می‌کنند.»

محصول تیلور که در ایالات متحده و ژاپن در دسترس است، در ابتدا مشتریان حوزه خرده‌فروشی و تجارت الکترونیک را هدف قرار داده بود، چرا که این صنایع با چالش‌های خاص ناشی از زنجیره‌های تأمین پویا، توسعه بازار و عوامل ژئوپلیتیکی غیرقابل پیش‌بینی مواجه هستند. به گفته شیباتا، اوماکاسه فرآیندهای کاری را خودکار کرده و عملیات کسب‌وکارهایی مانند مدیریت موجودی، انجام سفارشات، امور مالی، خرید و مدیریت چندکاناله را سامان می‌دهد.

اما به گفته شیباتا، اکنون شرکت تیلور حجم زیادی از درخواست‌ها را از سایر بخش‌ها، مانند شرکت‌های B2B دریافت می‌کند و خدمات خود را به فراتر از شرکت‌های تجارت الکترونیک یا خرده‌فروشی نیز گسترش می‌دهد.

برچسب :

ارسال یک نظر

0نظرات

ارسال یک نظر (0)