شبکه اجتماعی متنباز Bluesky قابلیت جدیدی به نام «انصراف از الگوریتم» اضافه کرده است که به کاربرانی که نمیخواهند پستهایشان بهطور گسترده دیده شود، اجازه میدهد پستهای خود را از فید اصلی Discover حذف کنند.
این قابلیت تنها یک روز پس از اضافه شدن امکان انتشار ویدیوهای طولانیتر به Bluesky ارائه شده است. فید الگوریتمی Discover در حال حاضر میتواند هر پستی را از شبکه Bluesky نمایش دهد، چرا که پستها در این شبکه بهصورت پیشفرض عمومی هستند.
البته قابلیت جدید به معنای خصوصی شدن پستها نیست. Bluesky همچنان در حال توسعه امکان پشتیبانی از دادههای خصوصی در سطح پروتکل است. این ویژگی صرفاً باعث میشود پستهای عمومی کاربر برای افرادی خارج از شبکه ارتباطی او کمتر قابل مشاهده و پیدا کردن باشند.
Bluesky اعلام کرده این قابلیت را به این دلیل ایجاد کرده که همه کاربران این شبکه اجتماعی علاقهای به وایرال شدن ندارند. برخی افراد فقط میخواهند مطالبشان را با دنبالکنندگان خود به اشتراک بگذارند و تمایلی ندارند نوشتههایشان به دست مخاطبان گستردهتری برسد.
برای جلوگیری از نمایش پستها در فید Discover، کاربران میتوانند گزینه جدیدی را در بخش تنظیمات «Privacy and Security» فعال کنند. طبق اعلام Bluesky، اعمال کامل این تغییر ممکن است تا یک ساعت زمان ببرد.
